21:e september – Stockholm
Tid:  kl 10.00-18.00
Gå en workshop eller båda.

Workshop 1 Kausay Muju klockan 10.00-13.00
Workshop 2 Qoto Kanchay klockan 14.00-18.00

In

2 WORKSHOPS PÅ EN DAG eller du kan välja att gå bara en av dem och då kostar det istället 800kr. 

✨ 2 WORKSHOPS PÅ EN DAG. GÅ EN ELLER BÅDA ✨

Inkaprofetian talar om en tid, den nya tiden, efter 2012 då människor och jorden kommer att befinna sig i kaos och att det då gäller mer än någonsin att hålla sig i sitt eget center och balansera sig för att livet ska flyta lätt och att vi ska hålla oss friska.

Under åren 2011-2013 lärde därför Inkamästare från Peru ut healingtekniker som de menar att vi framförallt kommer att behöva nu när det stormar mycket i våra liv och i världen och det skulle jag säga att det verkligen gör nu.

Så under den här dagen får du lära dig 2 av de tekniker som jag tycker fungerar allra bäst för att skapa mer balans i kropp, sinne och själ samt öka livsenergin i kroppen.

✨WORKSHOP 1 kl 10.00-13.00 – KAUSAY MUJU- överföring av livsenergi till den fysiska kroppen ✨

Har du det jobbigt med din kropp?
Har du värk, ont i magen, är du sjuk, arg, frustrerad eller stör du dig extra mycket på andra människor?
Då kanske Kausay Muju kan hjälpa dig på vägen till mer lugn och balans.

Det jag har sett kring alla nya (och gamla sjukdomar) som dyker upp är att just Kausay Muju verkar vara särskilt effektiv.
Flera klienter har efter healingen sagt att tex dåligt humör, huvudvärk, illamående och värk i kroppen har minskat eller helt försvunnit.

Kausay Muju betyder att ge livsenergi till den fysiska kroppen. Och hjälper både känslomässiga och fysiska obalanser.

✨WORKSHOP 2 kl 14.00-18.00 med PLEJADERNA, QOTO KANCHAY ✨

Vi lever i en speciell tid då det är mycket rädsla och oro i många människor samtidigt. Det gör att det krävs mycket för att stå kvar i sitt center och vara lugn och närvarande i nuet.

I Inkatraditionen säger man att detta är den nya tiden då det är dags att komma hem. Hem i din kropp, få själen att vara här ännu mer så att du kan vara den du verkligen är och göra det som du ämnad att göra.
Och det är när vi är närvarande i våra kroppar som vi är som starkast och mest friska. Och det blir roligt att leva och du kan njuta mer av att vara DU!

Denna healingteknik, som Don Modesto och don Bernardino, båda paqo(schamaner) från Peru lärde ut i april 2012, syftar till att hjälpa dig att komma hit.
Att hjälpa kroppen att ta emot dig, dina unika gåvor och allt ljus som nu finns tillgängligt. Att hjälpa dig se vilka vägar som är öppna för dig.
Få våra själar och kroppar att komma mer i balans och att finna harmoni.
Själv tycker jag att jag blir lugn, får större tillit och sover bättre.

Enligt Inka gick vi 2012 in i en ny tid. En tid då vi äntligen kan leva mer vår fulla potential. Nya vägar och gåvor öppnades upp för oss alla. Tack vara att Plejaderna (vårt ursprung och våra förmödrar/-fäder) nu är så nära oss.

Effekten blev dock (för många) att vi istället blev rädda. Vi är har inte varit vana vid att leva i en så hög frekvens och det gjorde att vi istället tappade kontakten med oss själva och våra kroppar. Vi blev bland annat mer sjuka, allergiska och oroligare.

Det är en enkel healingteknik att lära sig och du kan själv ge den vidare efter att du lärt dig den.

Du kan även delta på distans om du hellre vill det.

INVESTERING: 1400 kr för hela dagen eller 800kr om du väljer att gå bara en av workshoparna.

TID: 21/9 kl 10.00 -18.00 eller workshop 1 kl 10.00-13.00 och workshop 2 klockan 14.00-18.00

PLATS: Skeppar Karls Gränd 3, 111 30 Stockholm

ANMÄLAN: på annika@schamanka.se 

OBS: begränsat antal platser på plats!

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 15/9, därefter är anmälan bindande vilket innebär att avbokningar därefter debiteras.
Skulle du bli sjuk eller inte kunna närvara på plats så kan du vara med på distans istället och antingen bara ta emot healingen eller vara med på workshopen på distans via zoom.

Varmt välkommen!

Inga förkunskaper behövs!
💖