19:e oktober 2024- SCHAMANKA fyller 25 år ÖPPET HUS klockan 12.00-17.00

Tid:  kl 12.00-17.00
kl 14.00 Överflödsceremoni
kl 16.00 Guidad trumresa för att kalla hem mer av dig själv
kl 17.00 dragning av vinnarna av presentkort

Hela dagen:
25% rabatt på ALLT i Schamankashop
Altare för Pachamama
Fika och snacks
Schamankashop har kalaspriser
Möjlighet att vinna presentkort på 500 kr

🎈🎉På lördag den 19:e oktober fyller Schamanka 25 år🎉🎈

Helt overkligt men på lördag fyller Schamanka 25 år!

Inte nog med det så har jag just i oktober också gett schamansk healing i 19 år, bott i Stockholm i 25 år samt haft lokalen i 3 år!

Så självklart behöver det firas och det gör jag genom att ha ett ÖPPET HUS i Gamla Stan klockan 12.00 -17.00 med happenings på plats och på Instagram i Schamankashop med fina erbjudanden. 🎉🎈

I Gamla Stan kommer det att bli 2 st event: en trumresa och en överflödsceremoni.

De kostar 333kr/st. Begränsat antal platser så det kan vara bra att boka innan för att säkra din plats. Drop-In går så klart bra i mån av plats.

I Schamankashop på Instagram samt på plats i lokalen i Gamla Stan blir 25% rabatt på ALLA på alla priser under själva eventet den 19/10 kl 12.00 – 17.00.

Jag hoppas innerligt att beställningen från Peru ska ha hunnit hit innan lördag och att jag ska ha haft möjlighet att lägga upp bilder på det mesta då också. Det är mycket fint på väg in: ponchos, mesatyger, sjalar i alpackaull , band mm✨


Cleansing:
På plats i Gamla Stan bjuder jag på en snabbcleansing till alla som vill ha det.

Kl 14.00 Överflödsceremoni – Tikary – en andinsk blomceremoni för att bjuda in och skapa överflöd i livet på alla plan: hälsa, jobb, vänskap, kärlek, materiella saker, beskydd, support, glädje, energi, kraft osv.
Moder Jord är rik och vill att vi ska leva i överflöd och må bra. Det här är ett sätt att kalla in mer av allt det du behöver.
Vill du vara med via zoom så går det utmärkt. Anmäl dig gärna via mail i god tid innan bara, tack.
Investering: 333kr

Kl 16.00 guidad trumresa för att kalla hem mer av dig själv- landa mer i vem du egentligen är.
Vi gör en resa med intentionen att hämta mer av dig och dina gåvor. När vi har mer kontakt med oss själva så skapas klarhet, lugn, närvaro och harmoni både i våra kroppar och i våra liv.

Endast deltagande på plats i lokalen.
Investering: 333kr

Rabattkupong
Alla som handlar en vara (med 25% rabatt) i Schamankashop mellan kl 12.00 och 17.00 den 19/10 kommer att få en rabattkupong på 25% som kan användas till valfri halv- eller endagsworkshop under det kommande året (rabattkupongen gäller alltså t.o.m den 18/10-2025). En kupong per kund och dag.

Vinn presentkort-
Alla som besöker lokalen i Gamla Stan under eventet (kl 12.00-17.00) har möjlighet att vara med i en utlottningen av 2 st presentkort a 500kr. Presentkortet gäller 1 år fr.o.m den 19/10.

Dragningen är kl 17.00 och du behöver inte vara på plats när dragningen sker men självklart är du välkommen att vara med under själva dragningen också. Vinnaren kommer att meddelas efteråt via mail.

Altare för Moder Jord:
För mig är det viktigt att komma ihåg att allt vi har i livet (allt som vi kan ta på samt mycket mer) kommer från Moder jord, Pachamama.
Så jag vill passa på att tacka henne extra under det här eventet ❤️
Så därför välkomnar jag dig att tillsammans med mig skapa ett altare för Moder Jord.
Du kommer under dagen att ha möjlighet att lämna en gåva/bön till henne genom att lägga en symbolisk sak på altaret där du först blåst in din önskan/gåva.
Du kan ta med något litet symboliskt själv eller så använder du något av det jag har. Vet du inte hur du gör det här så guidar jag dig när du är på plats. Detta är så klart helt valfritt.

Äta/dricka:
Jag bjuder på lite snacks samt dricka. Te och kaffe och något att fika kommer att finnas att köpa.

Välkommen!
Så välkommen förbi och säg hej, ta en fika eller kom och bara häng en stund och känn in atmosfären i lokalen. Ta med en vän som vill veta mer eller träffa mig. Du är välkommen vare sig du deltar i ceremonin, trumresan eller inte.

Hoppas vi ses!

/Annika