Resor till Peru med Puma Quispe Singona och Annika Lind

4-14 november 2019
'Stepping outside of time'

Välkommen att följa med på en inre och yttre resa. I år besöker vi Sacred Valley, Chinchero, Ausangate, Cusco och MachuPicchu.
Ryktet säger att redan nästa år kommer största delen av MachuPicchu att stängas av så kanske är detta sista chansen att få se hela området.

Som vanligt går vi djupt in i oss själva med hjälp av olika healingtekniker, övningar, kraftplatser och för dem som vill även med hjälp av plantmedicin(Pumas milda version).
Kraftplatserna avlöser varandra och möjligheterna att stanna upp och komma ner i varv är många. Årets tema är att transformera och ändra hur vi håller tid i våra kroppar.
Vi lever i en stressad kultur ständigt på jakt. I västvärlden har Tid blivit en Gud.
Enligt Inka finns ingen linjär tid så som vi ser den utan endast en cirkulär. Jag och Puma med hjälp av andra healers kommer att supporta dig i att läka och transformera det som hindrar dig från att leva mer i närvaro så att du kan känna vem du är och leva mer sant. Bara att vara i Anderna ger en stor hjälp att kliva utanför tiden så som vi är vana att förhålla oss till den.

OBS Denna resa går inte anmäla sig till längre!

Hela programmet hittar du här.

Puma bägare

26 juni-6 juli 2018

'Pachamama pilgrimage' a sacred journey to Peru


Årets resa bjuder på många godbitar. Flera av mina favoritställen finns med. Vi kommer till exempel åter igen att besöka Willka Tika, ett luxery resort i Sacred Valley. Känt för sina fantastiska chakraträdgårdar.
Vi besöker Chakan, 'Nustas sista utpost' som är en plats i Peru dit man gick under Inkatiden vid alla stora initieringar i livet. Här mötte man de visa kvinnorna för råd och hjälp.
Vi kommer förutom att hinna med ett besök i MachuPicchu också att åka till Moder Jords livmoder Moray, till regnbågsstaden Chinchero och till berget Pachatusan för en lättare vandring med en natts övernattning i tält.
Som vanligt blir det fokus på det inre lika mycket som på det yttre.
Varje dag syftar till att hjälpa dig transformera det som hindrar dig i livet och som är i vägen för att du ska vara den du verkligen är.
Vi tar hjälp av ceremonier, kraftplatserna samt Puma och hans team av mästare.
Varmt välkommen att följa med!

För att läsa hela programmet, klicka här.

Inkaleden Annika och Puma, Peru 2013

14-21 april 2017

'Awakening the Goddess within'

Välkommen till ännu en livstransformerande resa till Peru!
På denna resa får du möjligheten att i en liten grupp verkligen gå djupt in i dig själv med hjälp av bland annat plantmedicin (Pumas version är ej hallucinogen), ceremonier, kraftplatser, healing och readings.
Vi startar storslaget med att bo i paradiset! Willka Tika. Bara att vistas där är healing på alla plan. Underbart god ekologisk vegetarisk mat serveras i en magiskt vacker miljö. Chakraträdgårdarna är bara de ett kapitel för sig.


Se mer på Willka Tikas hemsida https://www.willkatika.com/willka-tika.

Vi kommer att besöka platser både mer kända och okända.
Under andra delen av resan åker vi till berget Asungate där vi besöker Regnbågsbergen. Vi campar i 2 nätter och vandrar sammanlagt 16 km på hög höjd. På vandringen har vi bärare och kockar med oss. All utrustning ingår i resan.
Det går att hyra häst om det känns för tufft att vandra, så låt inte det fysiska hindra dig!

Sista anmälningsdag: 13/3-2017
OBS fullbokad!

För mer information ladda ner pdf-fil här.

2-15 november 2015
Entering into the mystery of cosmic culture

Vi inleder med Nazcalinjerna, följer kusten och besöker ett marint reservat med bland annat vilda sjölejon, pingviner och delfiner.
Därefter åker vi upp i bergen för att njuta av Sacred Valley, Chinchero och Pumas familj och för att vandra Salkantay trek i 3 dagar. (Vi har med oss ett team med bärare, kockar(som trollar fram fantastisk mat!) samt hästar). Observera att det här är en mer fysiskt krävande vandring så det kommer att finnas ett annat alternativ om du väljer att resa med men vill inte göra själva vandringen.
Vi avslutar med bad i varma källor(Perus bästa!) och ett besök i Machupicchu och Cusco.
Under hela resan lär vi oss om Inkatraditionen, medicinen och landet. Tillsammans och individuellt gör vi en resa i det inre och i det yttre!

OBS det är nu klart att vi är tillräckligt många för att resan garanterat ska bli av och Puma har förbokat för några personer till vilket innebär att det fortfarande går att anmäla sig, dock senast tom den 23/7-2015.

För mer information ladda ner pdf-fil här.Under min resa till Peru i april 2011 mötte jag Puma Quispe Singona som var vår guide och schaman under en del av resan. Jag blev så berörd av hans öppna hjärta, hans sätt att lära, vara och leva Inkatraditionen.

Jag har själv studerat och praktiserat Inkatradionen under några år och varje gång jag möter människorna i Anderna, de som verkligen lever traditionen, så upplever jag att allt fördjupas. För mig är det en sann gåva att de delar med sig så öppenhjärtligt av sig själva och vad de kan.

Puma fick mig att känna hur mycket mer av mig det finns. Jag upplevde hur mitt hjärta expanderade och jag längtar redan efter att få låta det öppnas ännu mer. Jag vill våga och kunna stå kvar i den öppenheten oavsett vad som händer inom och omkring mig. Det är bland annat den önskan som skapar dessa resor.

Varje gång jag kommer till Peru och känner energin från landet och bergen så är det som att komma hem. Mitt hjärta och min själ sjunger av glädje, jag känner mig helare, mer harmonisk och tillfreds.
Min dröm är att få dela det här med dig, att låta dig också få uppleva den villkorslösa kärlek och glädje som finns där i överflöd. Att låta din själs hjärta vakna så du ser mer av vem du är när du är i kontakt med ditt inre ljus.


Healing från Pachamama Stone, Peru juni 2012.

I juni 2012 blev den första resan med Puma av. Vi var 16 st som fick uppleva en drömresa i det magiska landet. Många av oss återvänder igen för att ta det till en ännu djupare nivå. För att läsa mer om den resan, ladda ner pdf-fil här: Awakening of the soulheart.

I mars 2013 gav vi oss ut igen. Denna gång för att vandra Inkaleden till Machupicchu. För mer information ladda ner pdf-fil här Sacred path of the sage priest and priestess 2013.

Varmt välkommen att följa med!


Schamanka - Annika Lind
Stockholm: Skeppar Karls Gränd 4 • Göteborg: c/o Santih Desa, Olbersgatan 12
Telefon: 070-772 64 73 • E-post: annika@schamanka.se