Referenser

Behandlingar:

Att ta behandling av Annika är bland det bästa jag har gjort, det har hjälpt mig till många insikter som varit avgörande för hur jag hanterat utmaningar i livet. Det är en fantastisk behandlingsform för vilket problem man än må ha och effekterna fortsätter komma långt efter själva behandlingen. Jag även provat behandling på distans, något som visat sig vara väldigt effektivt. Jag skulle önska att alla hade möjlighet att gå till Annika, för mig har det varit den bästa och effektivaste vägen till personlig utveckling.  
- Annika

Att ha en god självbild och medvetenhet är ingen garanti för att man tar tag i sin livssituation. Istället kan medvetenheten bygga ännu tjockare murar, och mindre bra egenskaper förstärks som ett slags missriktat försvar. Annika har hjälpt mig skapa lugn där det råder kontrollbehov och missriktad välvilja. Mitt behov av ständig ordning i vardagen har minskat avsevärt och plötsligt är en blottad känsla något positivt som oftast leder till förändring. Nu är det upp till mig om jag åter vill lyssna till min inre röst. En lite skrämmande, men samtidigt kittlande känsla av förväntan har infunnit sig.
-
Jonas

Övriga jobb:

Jag har länge samarbetat med Annika Lind i flera olika uppdrag, både för mig själv och i grupp.
Annika har en enastående förmåga att på ett naturligt sätt leda dig in i en av de mest spännande kunga- eller drottningriken du kan tänka dig.
Nämligen ditt eget.
Annika lotsar dig med varsamhet till att våga utmana dig själv att utforska ditt inre rika liv.
Hon dömer dig inte för att du är "nybörjare" på livsresan utan håller dig bokstavligt talat i handen och ger dig just det stöd du behöver.
Jag rekommenderar Annika å det varmaste.
-
Anna

Kurser:

Jag vill tacka dig för en fantastisk helg i Göteborg. Sitter med mina gudinnor varje dag och njuter av de otroliga energierna.
Det var vad jag länge har sökt och längtat efter utan att riktigt förstå. Det kom in helt rätt i tiden för min del.
Det har hänt så mycket med mig sedan jag gick workshopen och jag tänker ofta tillbaks på den
.
-Gunilla, Nusta Karpay workshop


Stort tack, det var den finaste kurs som jag har varit på.
Det är någonting som jag har saknat under lång tid som jag helt plötsligt bara kom i kontakt med, underbart.
Detta måste spridas vidare, det är som att komma hem att få möta dessa gudinnor. Har haft hemlängtan så länge så det är så berikande att ha fått denna kontakt.

-Anita, Nusta Karpay workshop

Schamanka - Annika Lind
Stockholm: Skeppar Karls Gränd 4 • Göteborg: c/o Santih Desa, Olbersgatan 12
Telefon: 070-772 64 73 • E-post: annika@schamanka.se