Kurser & Övrigt

Schamanka erbjuder workshop i:

Munay-Ki – 9 transformationsriter från Anderna. Du får hjälp att snabbare utvecklas, vara i harmoni samt att stärka ditt immunförsvar.

Ñusta Karpay – 7 riter för att hitta och förstärka din urkraft. Har sitt ursprung i Anderna och spreds till västvärlden första gången 2009.

Kausay muju - Överföring av livsenergi från de 4 solarna/de 4 elementen till din kropp. Denna teknik har tillkommit för att hjälpa dig vara i balans i det kaos som råder på jorden just nu.

Plejaderna - 3 olika workshops. Alla med syftet att hjälpa dig komma tillbaka till dig själv. Nummer 1 -följa själens väg, nummer 2 -behålla din energi och nummer 3 - få frid i kropp och själ.

Qoto Kanchay - Healing med hjälp av de 7 energierna från Plejaderna. Hjälper dig att integrera mer av dig själv.

Utbildning till schaman- healer - En utbildning för dig som vill gå schamanens väg med fokus på healing av både dig själv och andra.
Uppdelad i först 6 steg. Moder, medicinhjulet 4 delar samt Fader. Därefter eller parallellt flera mer inriktade kurser.
Ny start sommaren 2019 i Västerås.

Schamanka erbjuder också:

Rening av platser – har du en mark, ett hus, en arbetslokal eller en lägenhet som känns olustig eller där du mår dåligt eller kanske tappar all energi? Jag hjälper dig att skifta energin genom att först rena och sedan tillsammans med dig/er sätta den energin du/ni vill ha istället.

Gruppsessioner – är ni en grupp människor som behöver kunna samarbeta? Märker ni att det inte fungerar och att ni inte vet varför eller hur ni ska gå vidare? Jag erbjuder möjligheten att se vad som pågår under ytan samt hjälper er att frigöra vad som sitter fast.

Mentorskap – för dig som vill gå djupare i dig själv och/eller har ett mål som du vill uppnå. Jag hjälper dig genom att hålla din vision energimässigt(ibland att först hitta visionen), du går hos mig i minst ett halvår då vi ser vad du behöver för stöd och anpassar det därefter. Det är alltid healingsessioner varvat med samtal över telefon. Ibland även ceremonier.

 

Schamanka - Annika Lind
Stockholm: Skeppar Karls Gränd 4 • Göteborg: c/o Santih Desa, Olbersgatan 12
Telefon: 070-772 64 73 • E-post: annika@schamanka.se